Bolu

Hayýr Ýþleri Yapma Vakfý

Hayýrsever Aranýyor



Bolu Hayýr Ýþleri Yapma Vakfý tarafýndan yapýlacak olan ÝKÝNCÝ BAHAR SOSYAL YAÞAM VE HUZUR EVÝ TESÝSÝ için 3.000 m2 civarýnda arsa baðýþlayacak hayýrsever aranýyor.

 

Bolu Hayýr Ýþleri Yapma Vakfý, 1978 yýlýnda Bolunun ileri gelen 33 hayýrseveri tarafýndan kurulmuþ olup, o tarihten bugüne kadar muhtelif kiþi ve kuruluþlara karþýlýksýz yardýmlar yapmaktadýr. Ülkemizdeki yaþlýlarýn genel nüfusa oraný her geçen gün artýþ göstermektedir.

 

Bu oran Türkiye de %8 iken Bolu’da % 10 dur. Ata Erkil Aile yaþamýmýz maalesef terk edildiði için yaþlýlarýmýzýn yaþam þartlarý zorlaþmaktadýr.

 

Bunu dikkate alan Vakfýmýz; her geçen gün ihtiyacý biraz daha fazla hissedilen SOSYAL YAÞAM VE HUZUR EVÝ tesisi yapmak amacýyla çalýþmalarýný aralýksýz sürdürmektedir. ANCAK; Sosyal yaþam alanýna uygun, meskun mahallere yakýn bir yerden ücretsiz arsa temini giriþimlerimizden maalesef sonuç alamadýk.

 

Konu ile ilgili talebimizi; Geçmiþ dönemlerdeki iki Valimize ve mevcut Valimize, Ýktidar Milletvekilimize, Belediye Baþkanýmýza ve Baþkan Yardýmcýmýza, Ýl Genel Meclisi Baþkan ve üyelerimize, Milli Eðitim Müdürümüze iletmemize ve yardým talep etmemize raðmen arsa temin edemedik.

 

Bu tesisin arsasý için para harcamak istemeyen Vakfýmýzca, ilimize çok faydalý olacaðýna inandýðýmýz giriþimimizin atýl kalmamasý için, hayýrsever kiþi veya kuruluþlara konuyu duyurarak arsa temin etmenin gayreti içindeyiz.

 

Arsa baðýþlayacak kiþinin ismi tesisimizin mutena bir yerine asýlarak onure edilecektir. Ayrýca bu hayýrsever kabul ederse, tesisimizde istediði sürece ücretsiz kalabilecektir. Tüm hayýrseverlere duyrulur.